Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

dr. Dömötöri Jenő       25 éves gyakorlattal rendelkező Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Pácienseimet hangulatosan berendezett, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Szülések levezetését, valamint nőgyógyászati műtéti kezeléseket a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán végzem.

Honlapomon információk olvashatók a rendelőben nyújtott szolgáltatásokról, bejelentkezési rendszerről, rendelési időről, elérhetőségekről.

Közvetlen linkek találhatók a rendelő saját honlapjára, valamint a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának honlapjára, a "Gólyaházra" és egyéb a témához kapcsolódó oldalakra.

Ezenkívül adatok találhatók az általam fejlesztett komputeres magánrendelői adattárról,
a GYNSYS szoftverről, melynek rövid működési ismertetőjén kívül DEMO verziója és egyéb frissítései is letölthetők. Rövidesen megjelenik a Gynsys legújabb, 4.0-s verziója, melyről szintén itt olvashat.

A Kérdezzen oldalon készséggel válaszolok olyan szakmai kérdésekre a szülészet-nőgyógyászat, vagy a Gynsys témaköréből, mely általános érdeklődésre tarthat számot.  

Intim Zóna - Richter Gedeon Rt.
Tibor's WebDesign