Gynsys

GYNSYS főoldal  | Demo letöltése  | A 3.1 verzió újdonságai  | A program főbb jellemzői

Kedves Kollégák!

GYNSYS CD borítóÖrömmel értesítelek Benneteket, hogy a GYNSYS Szülészeti és Nőgyógyászati Magánrendelői Adattár adminisztrációs szoftver vadonatúj, 3.1 verziója elkészült. Demo változata letölthető a Gynsys letöltési oldalról. Az új programba jónéhány új funkciót integráltunk, melyeknek nagy részét kedves Gynsys-használó kollégáim igényei és kívánságai alapján állítottottuk össze. Sokak vágya teljesül az új Gynsys e-mail és kör-e-mail küldő képességével. Régi hiányosságot szüntettünk meg egy rendkívül részletes - bízom benne -, minden igényt kielégítő Windows kompatibilis súgórendszer elkészítésével, melynek segítségével a Gynsys kezelése során felmerűlő minden kérdésre választ kaphatunk. Mintegy 3 db új nyomtatási plugint is csomagoltunk az új verzióval. Ezenkívül egy kisebb "ráncfelvarráson" is átesett a Gynsys, ugyanakkor a jól megszokott felhasználói felület nem változott. Végül, de nem utolsó sorban az új program Windows Vista alatt is működik!
A 3.1 verzió újdonságai részletesen itt olvashatók.

GYNSYS képernyő

A GYNSYS egy olyan betegdokumentációs szoftver, melyet szülészeti és nőgyógyászati magánrendelői gyakorlatot folytató kollégák számára fejlesztettünk. A program kizárólag szülészeti, és/vagy nőgyógyászati problémákkal jelentkező páciensek dokumentációjára használható, ennek megfelelően minden olyan jellemző, mely alkalmassá tenné egyéb betegadminisztrációs felhasználásra, hiányzik belőle. Ebből adódóan kezelése lényegesen egyszerűbb, könnyebben elsajátítható, mint egy olyan szoftveré, ami elméletileg mindenféle orvosi adminisztrációra használható. Azt, de csak azt tudja, ami a jelenkor szülészeti és nőgyógyászati magángyakorlatában szükséges. A szoftver tervezésénél olyan technologiák alkalmazását preferáltuk, melyek magas szintű adatbiztonság megvalósítására adnak lehetőséget. Az új verzióban átdolgoztuk az adattár biztonsági mentés rendszerét is, mellyel már tetszőleges számú, tömörített mentésállomány létrehozása is megoldott a Gynsys programon belül, külső "backup" programokra tehát már nincs szükség.

A program főbb funkciói az alábbi oldalon olvashatók.

A letölthető DEMO verzióban a kereskedelmi verzió minden funkciója elérhető, de csak 20 beteg felvétele lehetséges.

Bízom benne, hogy a DEMO (3.1 verzió) letöltésével érdeklődésedet sikerül felkelteni és hamarosan az elégedett GYNSYS felhasználók között üdvözölhetünk.

A szoftver fejlesztője és kizárólagos forgalmazója:

dr. Dömötöri Jenő
Telefon: 06-30/222-8210
E-mail: gynsys@domotorijeno.hu, domotorijeno@citromail.hu

GYNSYS letöltések

A 3.1 verzió Windows XP, Win 2000 és Win NT, valamint Windows Vista alatt használható.
Figyelem! A program csak klasszikus Windows megjelenés mellett működik helyesen! Mind a Windows XP-t, mnd a Vistá-t ún. "klasszikus Windows stílus"- ra kell állítani! Részleteket l. a Gynsys súgójában!

Igény szerint korábbi verziók régebbi Windows felhasználók számára is elérhetők a honlapon.

Hardverigény: lényegében a ma kapható PC-k mindegyikén működik. Javasolt képernyő felbontás: min. 600x800, javasolt RAM: min: 256 MBite.
Javasolt egyéb hardver: bármilyen nyomtató, vonalkódolvasó, CD(DVD)-író archiváláshoz.